Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ένα μικρό σχόλιο...




Ανεξάρτητα με την κυνική μου πρώτη σκέψη οτι τίποτε δεν θα αλλαξει στην νέα κατάσταση πραγμάτων ,με συγκινεί ο Αμερικάνικος λαός.Όλοι αυτοί που αποφάσισαν την αλλαγή και συσπειρώθηκαν για να φηφίσουν, κάτι νέο χρειάζονται.Να απεγκλωβιστούν από τα φαντάσματα του παρελθόντος που τόσο πολύ τους ταλαιπώρησαν.Να χαράξουν νέα γραμμή.Να το ξαναπάνε πάλι από την αρχή.Σαν να ξύπνησαν από ένα κακό όνειρο και καθώς συνήλθαν, αποφάσισαν ότι για να μην το ξαναδούν, έπρεπε κάτι να κάνουν .Και έτσι πήγαν και ψήφισαν.
Αρκεί να παραμείνουν αθώοι, όπως τώρα που αποφάσισαν την αλλαγή τους, πιστεύοντας σε κατι καλύτερο...
Απομένει να δούμε την συνέχεια της ιστορίας που άρχισε χθές!
Ας κάνουμε και μεις μιά ευχή για το καινούριο τους αύριο!!!

2 σχόλια:

  1. Καλή μου "αγράμπελη" , μακάρι να ήταν τα πράγματα τόσο καλά όσο τα περιγράφεις ή καλλίτερα τα ελπίζεις και τα εύχεσαι .
    Καλησπέρα .
    Φοβάμαι πως δυστυχώς δεν θα είναι έτσι και δεν προεξοφλώ βιαστικά τις επιλογές του νεοεκλεγέντα Β.Ο. Ο λαός των ΗΠΑ και υποθέτω αυτοί που έλαβαν μέρος στις εκλογές , ψήφισαν με γνώμονα , αυτό που συνήθως λέγετε , το "αμερικάνικο όνειρο" και είναι ένα όνειρο πολύ διαφορετικό από το τι εννοούμε εμείς οι άλλοι λαοί (κι ας πάμε πιό κοντά στις ΗΠΑ , της Λατ. Αμερικής ).
    Ο αμερικάνικος λαός , θα πρέπει να είναι περήφανος για το τι ψήφισε μόνο όταν θα είναι έτοιμος για να αγωνισθεί να διεκδικήσει μια ζωή πέρα από τα πρώτυπα του καταναλωτισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ κάκος:
    αφήστε με να χαρώ λιγάκι..έτσι αισιόδοξα που το είδα προς στιγμήν...Και να πώ ότι δεν συμφωνώ..
    Την καληνύχτα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κερνάω κουβεντούλα...